[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewtopic.php:54)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewtopic.php:54)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewtopic.php:54)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/mobile.php on line 219: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewtopic.php:54)
Reuniepagina Koninklijke Marine • Toon onderwerp - Groot Reunie Koninklijke Marine 20 juni 2013
Forumoverzicht Reunies Groot Reunie Koninklijke Marine 20 juni 2013

Groot Reunie Koninklijke Marine 20 juni 2013


Folkert Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1959
Woonplaats: Soest /Rotterdam /den Helder
Boord Plaatsingen: Mijnendienst,Onderzeedienst,
Havendienst,Havenkantoor,
Fregatten en Stafschepen
(W v Oranje schepen)
Gevaren op de meeste
type schepen gebouwd > 1960

OD.jpg


* 20 juni 2013
Groot Reunie Koninklijke Marine


Eindelijk is het zover !!!Uitnodiging
In plaats van de normale Veteranendag, nodigen we als Stafafdeling Communicatie Commando Zeestrijdkrachten Koninklijke Marine , ons actieve personeel, post-actieve personeel en veteranen uit in Den Helder. In principe dus een ieder die bij de Marine werkt of heeft gewerkt. Het belooft de grootste Marinereünie ooit te worden.

Programma
De aftrap van de Marinedagen wordt op bijzondere wijze genomen. De gebruikelijke Veteranendag, voorafgaand aan de Marinedagen, is voor de gelegenheid omgezet in een saamhorigheidsdag. “We openen ’s ochtends onze deuren voor de ruim 8000 veteranen van de marine, maar daar komen ’s middags nog vele tienduizenden extra gasten bij”, legt Middel uit. “De Veteranendag loopt rond een uur of twee over in de zogenaamde saamhorigheidsdag voor al het oud- en actiefdienend marinepersoneel.” De marine verwacht een groot aantal (oud-)collega’s en biedt hen een speciaal programma waar delen van marineverhalen centraal staat.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de marine dat al het personeel, oud en nieuw, tegelijkertijd uitgenodigd wordt voor een reünie. “We zijn druk bezig met het uitwerken van de details van het programma, maar het is absoluut de moeite waard om donderdag 20 juni naar Den Helder af te reizen.” Middel wil nog niet te veel prijsgeven over de precieze invulling van de dag. “Maar 1 ding is zeker, over de officiële opening van de dag praat men nog eeuwen na”, verklapt de overste glimlachend. “Zonder gekheid, het is een unieke gelegenheid waar hopelijk veel collega’s op
af komen. Het is niet alleen de aftrap van de Marinedagen, maar ook Sail Den Helder start dezelfde dag. Onze gasten hebben vanaf de marinehaven goed zicht op de historische schepen van Sail, en kunnen natuurlijk ook de Sail-in vanaf de dijk bewonderen. Tot zeker 23.00 uur ’s avonds is er genoeg te zien en te doen op en rond de marinehaven.” kapitein-luitenant-ter-zee Robin Middel


Marinedagen & Sail Den Helder
Het jaar 2013 staat voor het maritieme krijgsmachtdeel in het teken van 525 jaar georganiseerde Zeemacht in Nederland. De Marinedagen in Den Helder, gecombineerd met Sail, zijn het hoogtepunt van het jubileumjaar. Donderdag 20 juni opent de marine haar deuren voor oudgedienden, actief dienend marinepersoneel en andere gasten. Een deel van de marinehaven is dan ook open voor bezoekers van Sail Den Helder. Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni is de marinehaven te bezoeken van 10.00 tot 23.00. Op zondag 23 juni is het terrein toegankelijk tot 18.00.

Hoe schrijf ik me in ?
Vanaf 1 maart kan iedereen die bij de Koninklijke Marine heeft gewerkt zich gratis en online inschrijven .
Voor zowel de Marine burger als de militair wordt hier een link geplaatst naar het inschrijfformulier
Hier wordt U verder in enkele stappen door het registratie formulier heen geloodst . Na het inschrijven ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging voor deze bijzondere dag. Surf dus vanaf 1 maart naar deze pagina en schrijf u vervolgens direct in . Dit voor de grootste marinereünie ooit!

Partner mee nemen ??
Een veel gehoorde wens is het meebrengen van partners naar de Saamhorigheidsdag , Groot reunie Koninklijke Marine .
Veel marinemannen en –vrouwen gaven aan graag met hun partner te komen. U mag ze mee nemen

Maaltijd en bonnen
Bij aankomst ontvangt u een toegangsbandje voor om uw pols en een zakje met consumptiebonnen voor één maaltijd en een aantal drankjes. Wanneer u uw partner toevoegd aan uw inschrijving , krijgt ook deze bij aankomst een polsbandje en kan deze optioneel tegen een redelijke vergoeding hetzelfde zakje bonnen kopen.

Afbeelding:

Inschrijf en registratie formulier
:

registratie probleem
* let op je marinenummer dient in dit formulier uit 6 cijfers te bestaan. plaats dus een 0 voor je 5 cijferige marinenummer

(administratief bij de KM is dit altijd aan gevuld naar 6 cijfers bv Marine nr 12345 is dus 012345)


Programma

Programma
13.00 Opening terrein voor post-actief personeel
13.00 – 15.00 Start saamhorigheidsdag en opzoeken van oude bekenden
15.00 – 16.00 Grote opening van Saamhorigheidsdag op spectaculaire wijze
16.00 – 17.00 Publieksprogramma (div. activiteiten en samenzijn met oude bekenden)
17.00 – 18.00 Maaltijd in de vorm van de welbekende blauwe hap
18.00 – 22.00 Avondprogramma:

Optreden Marinierskapel
Optredens 525 Live, met diverse bekende Nederlandse artiesten

Afsluiting
22.00 – 23.00 Afsluiting Saamhorigheidsdag met een optreden van een bekende DJ vanaf het achterdek van een Oceangoing Patrol Vessel (OPV) plus een spetterend slot.

Het hierboven genoemde programma vormt in grote lijnen de invulling van de dag en is onder voorbehoud.

Bereikbaarheid en vervoer
We raden in verband met de te verwachten drukte iedereen aan om met het Openbaar Vervoer te komen. De NS is voorbereid op extra drukte. Met de trein kunt u uitstappen op Station Den Helder en Station Den Helder Zuid.
Vanaf hier rijden er gratis pendelbussen naar de Nieuwe Haven.

Indien u toch met de auto komt, dan kunt u gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen.
Ook vanaf deze parkeerplaatsen rijden er pendelbussen naar de Nieuwe Haven. In aanloop naar het evenement ontvangt u hier per e-mail meer informatie over.


Enkele vragen naar Organisatie :

1) Wat doen ze na de reunie met de geplaatste gegevens ( beheren jullie de database van deze particuliere site ??) zo niet wie verwijderd de gegevens ??
Na de reünie worden de gegevens verwijderd van de particuliere site. De database blijft eigendom van de Koninklijke Marine.

2) Krijgen veteranen een vrij vervoertje ( geld is natuurlijk weer op )
Zoals u mogelijk weet, krijgen veteranen per jaar 2 vrijvoersbewijzen. Deze worden verstrekt door tussenkomst van het Veteraneninstituut en zijn naar keuze te gebruiken, dus kunnen op 20 juni gebruikt worden. ( aangepast ..!!! via de aanmeldingen bij de veteranen organisatie's wordt een vrijvervoertje meegezonden .)
Postactieven krijgen geen vrijvervoer.


3) Parkeerplaats Marine museum , is deze open of nabij brandweer ??
Zoals op de site is te lezen, is er geen parkeerplaats beschikbaar. Er dient gebruikt gemaakt te worden van het transferium wat speciaal voor Sail en de Marinedagen wordt ingericht. Vanaf het transferium is busvervoer beschikbaar. Ook voor treinreizigers zal busvervoer aanwezig zijn.

4) Staan er stands waar je je kunt aanmelden ? . bv Onderzeedienst melden steiger 19 , Mijnendienst steiger 14 , Fregatten ed hangaar LPD, Vaste bemanning Witte Raaf ?
In het programmaboekje, wat u ontvangt bij aankomst, staat de indeling en overzicht waar de Meetingpoints zijn, zodat u oude kameraden gemakkelijk terug kunt vinden.

5) Naamkaartje ? met naam , dienstvak en eventueel naam plaatsing?
Het staat u vrij een naamkaartje te dragen.

6) Overzicht Indeling terrein en stands
Ook dit is opgenomen in het programmaboekje.


7) Mogen de Partners mee ??
( aangepast !!1) Ja de partners mogen mee op toegevoegd inschrijving van de reuniegast


8) Is de Koning aanwezig op de reunie ???
De Rijksvoorlichtingsdienst heeft inmiddels laten weten dat de majesteit erbij zal zijn. ;)

FV

Folkert Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1959
Woonplaats: Soest /Rotterdam /den Helder
Boord Plaatsingen: Mijnendienst,Onderzeedienst,
Havendienst,Havenkantoor,
Fregatten en Stafschepen
(W v Oranje schepen)
Gevaren op de meeste
type schepen gebouwd > 1960

schrijver.jpg

Wat vind je hiervan en of wie komen er allemaal ???

Graag reacties..
.

F.J.Eisink Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Boord Plaatsingen: 1959/1962
RESP. Hr.Ms.Panter/Hr.Ms.Jaguar

Wat een ontzettend leuk idee.
Als er niets tussen komt ben ik zeker van de partij.
Trpdmkr. Fried

ddebree Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 2
Woonplaats: Bodegraven
Boord Plaatsingen: Hr.Ms. De Ruyter 1965-19667
Kruisers

Hr Ms Van Nes 1967-1968
Fregatten

Hr.Ms. Isaac Sweers 1969-1971
Fregatten

Lijkt me erg leuk !

Dick de Bree

rbudding Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Woonplaats: Breda
Boord Plaatsingen: HM Lochem van juni 1964-juli 1965

Lijkt me hartstikke leuk.indien de bemanning van Mijnenveger Lochem dit lezen en van 1964 tot half 1965 als bemanning aanwezig was neem dan contact op met r.budding@ziggo.nl

ottew02 Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Woonplaats: Coevorden
Boord Plaatsingen: April 1970 <-> April 1972 Hr. Ms. Friesland
April 1972 <-> April 1974 Hr. Ms. Panter
December 1974 <-> juli 1975 Hr. Ms. Vos

Lijkt me een schitterend idee. Er is in de afgelopen jaren natuurlijk enorm veel veranderd maar om dit via zo'n weer eens van dichtbij te zien lijkt me erg leuk.
Ik las iets van Reino1965 over de kleine bootjes. Als je daar de roofdier fregatten mee bedoeld dan zou het helemaal prachtig zijn.

Willem Otten

ronmartens Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Woonplaats: Almere
Boord Plaatsingen: Abraham Crijnssen 1982 - 1987 (eind)

Dit vindt ik nou eens een leuk innitiatief :roll:

Ruud19405 Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Woonplaats: Den Helder
Boord Plaatsingen: Hr. Ms. De Ruyter aug. 1963 - jan. 1964
OZD/Zeearend/Drebbel jan. 1964 - aug. 1973 (Dolfijn-Zeeleeuw guppy- Walrus guppy - Potvis)

erg leuk idee, zal me inschrijven.

alfreddevries Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Woonplaats: Hilversum
Boord Plaatsingen: Hr Ms Banckert 1983 takenboek maken.
Hr Ms Dordrecht 1983-1987

Dienstvak Kpl-WDW KVV

Geweldig,
Hoop weer een paar maten te ontmoeten van de M852 en de F810!

groetjes
Alfred de Vries (KPL WDW 1982-1986)

Reino1965 Avatar gebruiker
Bemanning

Berichten: 1
Boord Plaatsingen: 1966 HrMs Gieten
1967 HrMs Borne
1968 HrMs Bolsward
1970 HrMs Zeven provincien
1971 HrMs De Ruyter

Hartstikke goed, hoop toch nog oude maten te zien, die tussen 1965 en 1972 op de " kleine bootjes " hebben gevaren. :)

Volgende

Keer terug naar Reunies